Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us kurtlar vadisi pusu - KURTLAR VADİSİ PUSU

Thursday, February 14, 2008

kurtlar vadisi pusu 26.bölüm videoları

1.kısım



2.kısım



3.kısım



4.kısım



5.kısım



6.kısım



7.kısım



8.kısım



9.bölüm son...

Labels: , , , , , ,

Kurtlar vadisi pusu 26.bölüm fragmanı özetleri

Muro’dan Polat’a pusu


İstihbaratlar Başkanı’nın cenazesi kimleri bir araya getirecek? Cenazede Polat Alemdar’ı bekleyen sürpriz ne?

Kurtlar Vadisi Pusu geçen hafta nefes kesen bir bölümün ardından, İskender Büyük ve Polat Alemdar’ı, sırrı merak uyandıran Kırmızı Kitap’ın peşinde buluşturarak noktalanmıştı…

Ahu’nun aniden Polat Alemdar’ın karşısına çıkmasıyla başlayacak olaylar zinciri nereye varacak? İskender Büyük tarafından öldürülen İstihbaratlar Başkanı’nın cenazesi kimleri bir araya getirecek? Cenazede Polat Alemdar’ı bekleyen sürpriz ne? Muro, Polat Alemdar’a karşı hazırladığı pusu için kimi kullanacak?

Kurtlar Vadisi Pusu, heyecan ve sürprizlerle dolu 26. bölümüyle, yine nefesleri kesecek…

Labels: , , , ,

Kurtlar Vadisi Tehlikeli Oynuyor


Show TV’de ekrana gelen ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisi tehlikeli oynuyor. Güncel olayları senaryolaştıran dizi ulusalcıları deşifre ederek bu çevreyi ciddi şekilde rahatsız ediyor.

Kurtlar Vadisi’nde Polat Alemdar’ı zor anlar bekliyor. Dizinin 25. bölümünde ‘İskender Büyük’ karakteri ortaya çıktı. İstihbarat servislerinin bile korktuğu bu isim kim? Diziye çok sükseli bir giriş yapan İskender Büyük hakkında spekülasyonlar başladı?

VELİ KÜÇÜK MÜ?

Bilindiği gibi dizi, güncel olayları başarıyla sahneye uyarlıyor. Kurtlar Vadisi Pusu ulusalcı yapılanmayı deşifre ediyor. Bu yapılanmanın başındaki ismin emekli paşa Veli Küçük olduğu iddia ediliyor. İskender Büyük isminin Veli Küçük ismini çağrıştırması da başka bir rastlantı.

KIRMIZI KİTABIN SIRRI

Vadideki ilk icraatı istihbaratlar başkanını ortadan kaldırmak olan Büyük İskender, Hakan ve köstebek Cengiz’le birlikte Polat’a yeni pusular hazırlayacak. Büyük İskender, 25. bölümün finalinde Polat’ın eline geçmesini istemediği önemli bir belgeden söz etti. Kurtlar Vadisi Pusu izleyicileri, kırmızı kitap kod adlı bu belgenin sırrının çözülmesini merakla bekliyor

Labels: , , , , , ,

Tayyar, Veli Küçük’ün değil bir numara ilk 10’a bile giremez..

Ergenekon’da müthiş sır !
Ergenekon kitabı yazarı Gazeteci Şamil Tayyar, Taraf Gazetesi’nden Neşe Düzel’in sorularını yanıtlarken gündemi sarsacak iddialarda bulundu. Tayyar’a göre 2009 darbesine ortam hazırlamayı amaçlayan Ergenekon çetesinin faaliyetleri Orta ve Batı Anadolu’da vatansever kuvvet örgüleri STK’lar eliyle Güneydoğu’da ise JİTEM, JİT ya da Türk İntikam Tugayı (TİT) üzerine yürütüldü.

BİR NUMARA KİM?

Tayyar, Veli Küçük’ün değil bir numara ilk 10’a bile giremeyeceğini söyledi. Başbakan Erdoğan’ın bir numarayı bildiğini söylüyor. Hatta kendisi de o kişiyi biliyor. İşte bugün Taraf gazetesinde yer alan ilginç şöyleşiden çarpıcı iddialar:

ŞEMDİNLİ BOMBASI:

Şemdinli bombası kesinlikle Ergenekon eylemiydi. Bölge halkıyla devlet karşı karşıya gelsin dev ateş Türkiye’yi sarsın istendi Şemdinli’ye kadar Hakkari’de 22 bomba patladı, ondan sonra ise hiç patlamadı, çünkü deşifre oldular...

VELİ KÜÇÜK SAFRA:

Veli Küçük, Ergenekon örgütünün tamamen deşifre olmasını önlememek için dışarı atılmış bir safra. Örgütün bir numaralı ismi değil, hatta ilk 10’a bile zor girer. Bir numarayı ben biliyorum, ama daha önemlisi bunu başbakan da biliyor.

BİR NUMARA İPUÇLARI:

Engenekon’un ‘Bir Numara’sı emekli orgeneral. ‘Bir Numara’nın Genelkurmay Başkanı’na bizzat kendi el yazısıyla yaptığı uyarıyı gördüm ben. Büyükanıt’ın açıklamalarından hazzetmemiş.

SÜREKLİ DEĞİŞİYOR:

Bir numara belli aralıklarla yenileniyor. Çünkü devletin içinden
kolay destek alması için isminin ve ilişkilerinin eskimemiş olması lazım. Ki aradığında ona komutanım deyip hizmet etsinler.

DARBE PLANI:

MİT Başkanı Atasagun, Aytaç Yalman’a gidiyor. ‘Paşam, Şener Eruygur’la ilgili kötü duyumlar alıyoruz. Herkesin olan bitenden haberi var’ diyor. Herkesin dediği başbakan. Olan biten de darbe planı.

DANIŞTAY DA ERGENEKON İŞİ:

Danıştay cinayetinin tetikçisi Aslan, Ergenekon’un uzantısı ve tipik bir mafya. Senet tahsil ediyor.

ÖZEL KUVVETLER ÖNLEDİ:

Özkök, dört komutanın darbe planına tek başına direnmedi. Arkasında özel kuvvetler vardı.

Labels: , , , , , , ,

Vadi'deki PKK'nın şehir sorumlusu Muro eskiden ülkücüymüş (!)


Türkmax, 12 Eylül dönemini anlatan Zincirbozan filmini dizi halinde yayınlamaya başladığında, Kurtlar Vadisi tiryakileri şoke oldu. Zira, Vadi'deki PKK'nın şehir sorumlusu Muro, Zincirbozan'da sıkı bir ülkücü olarak ekrana geliyordu. Filmin başlarında bir arkadaşıyla kahvehanede sohbet eden Muro, "Belli ki artık Ülkü Ocakları'ndan hayır gelmeyecek. Bari biz işimizi kendi başımıza halledelim" diyor ve solculara karşı harekete geçiyor. Oyunculuk, sürprizlerle dolu bir meslek. Kısa aralıklarla birbirine zıt karakterleri başarıyla canlandırabiliyor ve izleyiciyi buna inandırabiliyorsanız, "makbul" bir oyuncusunuz demektir. Muro'yu, yani gerçek ismiyle Mustafa Üstündağ'ı kutluyorum. Tabii ki sadece setteki başarısı için!..
Yüksel ALTUĞ - SABAH

Gönderen editor zaman: 05:58 0 yorum

Etiketler: kurtlar vadisi pusu muro, kv pusu muro, muro


memleketin hayati meselelerini tartışma ve kamuoyuna duyurma görevi ise televizyon dizilerine düştü
Türkiye'nin gerçek gündemi dizilerde
Türkiye'nin suni gündemi, "türban tartışmalarına" kilitlenmişken, memleketin hayati meselelerini tartışma ve kamuoyuna duyurma görevi ise televizyon dizilerine düştü. İşte sözde "senaryolar" ve anlattıkları:

1- ASELSAN muamması Köprü'de çözülüyor
Star tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Köprü, ASELSAN'da çalışan genç mühendislerin birbiri ardına kuşkulu bir şekilde ölmelerini senaryosuna taşıdı. Dizide, ülkemizi mesken tutan ve Amerikan aksanıyla İngilizce konuşan yabancı ajanların, tank ve uçaklar için elektronik yazılım keşfedip, dışa bağımlılığı ortadan kaldıran genç mühendislerimizi birer birer öldürttüğü iddia edildi. Dizide ayrıca büyük kentlerde araç yakma eylemlerinin, bölücü örgüt yanlıları tarafından kışkırtılan kimsesiz sokak çocukları tarafından gerçekleştirildiği de dramatik bir üslupla anlatıldı.

2- Pars Narkoterör'den ekonomik analiz
Show TV'nin yayınladığı Pars: Narkoterör dizisinde uyuşturucu baronu Mehdi, örgütün kasasını tutan görevliye ekonomik geleceğimiz hakkında şu yorumu yaptı: "Baharda kriz çıkacak. Ben sana petrolün varili 100 doları bulacak dememiş miydim? Ama yetmez. 135'e kadar çıkacak. Aha şuraya yazıyorum, petrolle beraber altın da yükselecek. Sen şimdilik parayı altında tut he mi?" Uyuşturucu ağının Ankara temsilcisi eski bakan Vahit ise şu değerlendirmeyi yaptı: "Yabancılar bizim piyasadan para çekmek isteyince hemen terörü azdırırlar. İki ay önce de böyle yaptılar ama hemen Ortadoğu'dan sıcak para takviyesi yapıldı ve oyun bozuldu. Hani Suudi Kralı'nın iki uçağından birinden tonlarca hurma getirildiği yazılmıştı. Ama uçaktan inenler hurma değil, paraymış. Sen de 20, ben diyeyim 30 milyar dolar inmiş uçaktan..."

3- Vadi'deki İskender Büyük, Veli Küçük mü?
Devlet içinde yuvalanan yasadışı örgütlenmelere karşı büyük bir operasyonun başlatıldığı şu günlerde Show TV'deki Kurtlar Vadisi: Pusu dizisi de gündeme kayıtsız kalmadı. Dizinin son bölümünde birdenbire ortaya çıkan olan "İskender Büyük" adlı karakterin isminin "Veli Küçük"ü çağrıştırması dikkatlerden kaçmadı. İskender Büyük'ün ilk icraatı ise "Başkan" olarak bilinen istihbarat biriminin başındaki yetkiliyi etkisiz hale getirmesiydi. Görünen o ki, Büyük İskender, Hakan ve Köstebek Cengiz ile birlikte Polat Alemdar'ın başına yeni çoraplar örmeye çalışacak. Bu arada Kurtlar Vadisi izleyicileri; "Kırmızı Kitap" kod adlı belgenin içinde ne olduğunu da merak ediyorlar. İskender Büyük'ün, Polat'ın eline geçmemesi için azami çaba harcadığı bu belge, önemli sırlara ışık tutacağa benziyor. Bakalım, Kurtlar Vadisi daha önce olduğu gibi yine "fincancı katırlarını" ürkütecek mi?

Labels: , , , , ,

Tuesday, February 12, 2008

26.bölüm özeti ve ilk kareler


Kurtlar Vadisi Pusu geçen hafta nefes kesen bir bölümün ardından, İskender Büyük ve Polat Alemdar’ı, sırrı merak uyandıran Kırmızı Kitap’ın peşinde buluşturarak noktalanmıştı…
Ahu’nun aniden Polat Alemdar’ın karşısına çıkmasıyla başlayacak olaylar zinciri nereye varacak? İskender Büyük tarafından öldürülen İstihbaratlar Başkanı’nın cenazesi kimleri bir araya getirecek? Cenazede Polat Alemdar’ı bekleyen sürpriz ne? Muro, Polat Alemdar’a karşı hazırladığı pusu için kimi kullanacak?

Kurtlar Vadisi Pusu, heyecan ve sürprizlerle dolu 26. bölümüyle, yine nefesleri kesecek…





Labels: , , , , ,

Toplist chat mirc